MENIU

Tratamente
Umar

Artroscopia Umarului
Artroscopia Umarului
Artroscopia umarului este o interventie chirurgicală minim invaziva folosită pentru a trata un număr foarte mare de afecțiuni ale umarului. Artroscopia de umar are o perioada de recuperare mult mai mică comparativ cu chirurgia clasică, deschisa.
Repararea Artroscopica a Coafei Rotatorilor
Repararea Artroscopica a Coafei Rotatorilor
Repararea coafei rotatorilor este o interventie chirurgicală prin care unul sau mai multe tendoane rupte la nivelul umărului sunt refixate la locul lor natural de atașare de pe capul humerusului.
Operatia Bankart
Operatia Bankart
Un umăr este instabil atunci când capul humerusului iese parțial sau complet din articulatie, părăsind suprafață glenei. O luxatie de umăr este cel mai adesea rezultatul unui traumatism prin cădere în timpul unor activitati sportive.
Operatia Latarjet
Operatia Latarjet
Luxatiile de umar sunt printre cele mai frecvent întâlnite probleme aparute dupa un traumatism la acest nivel. Articulatia gleno-humerala este formată din glena și capul humeral.
Operatia de Tenodeza Biceps
Operatia de Tenodeza Biceps
Muschiul biceps are 2 tendoane cu care se fixeaza in zona umărului: capătul lung si capătul scurt. Capătul lung al bicepsului este fixat chiar în articulatia umărului iar cel scurt în imediata vecinătate a articulatiei, pe apofiza coracoida.
Stabilizarea Articulatiei Acromio-Claviculare (AC)
Stabilizarea Articulatiei Acromio-Claviculare (AC)
Stabilizarea articulatiei acromio-claviculare (AC) este o operatie de care au nevoie cel mai adesea pacientii diagnosticati cu luxatii sau disjunctii ale articulatiei acromio-claviculare.
Contact

Nu ezita sa iei legatura cu mine pentru orice problema ortopedica. Sunt aici ca sa te ajut!

Social Media

Urmareste-ma pe retelele de socializare pentru a fi la curent cu noutatile din ortopedie, proceduri si tratamente noi.

Copyright © 2020 Dr. Adrian Pojoga. Toate drepturile rezervate.

0768 973 234Contact Whatsapp 021 9886Spital Ponderas